KONTAKT

Skab

Kontakt

Spørgsmål? Nysgerrig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Det er uforpligtende at kontakte mig og vi kan altid arrangere et kaffemøde hvis du blot vil connecte og evt netværke.

Address

Rosengade 8

Randers C


Email

mail@psykomekaniker.dk


Telefon

- 24 28 00 64

Timing

Skriv og vi laver en aftale som kan passe os begge. Ring gerne hvis du fortrækker dette i hverdagene mellem 19-20 men tager den ikke hvis det er med hemmelig nummer. Læg da en besked med nr og årsag for henvendelsen. 

___________________________________________________


Send en besked nu?!


Har du spørgsmål? Eller ønsker blot at få afklaret noget bestemt?

Nysgerrighed betaler sig. Kontakt mig blot. Det koster gratis!

Psykomotorisk terapi i Randers. Lifewave i Randers. Stressplaster i Randers.X39 stamcelleplaster Stressplaster eksamen. Plaster til hunde nytårsaften. smerter. pænere hud. Hvad koster x39? / smertelindring med x39 stamcelleplaster / sårheling med x39 / kronprinsen fredrik bruger lifewave / radiodoktoren Carsten vagn-hansen bruger lifewave / Majken Matzau bruger stressplaster / plaster til stress / plaster til kroniske smerter / plaster mod hovedpine migræne / plaster til pænere hud / lifewaveplaster til sport / plaster til nytårsaften / smertelindring til heste og katte og hunfe / plaster til slankekur / sp6 plaster til sukkertrang / vægttab /

Alzheimers sygdom / blister / blodprop / diskusprolaps / blodtryk / celleskader / forstoppelse /  gigtsmerter / herpes / hoste / psoriasis / Hæmorroider / hård mave / influenza / lændesmerter / Menstruationssmerter / overgang / 

 
 
 
 

Du kan finde mig i Randers C


Daniel Løkkegaard -Danielterapi.dk


Certificeret Tankefeltterapeut

ved Lars Mygind i 2012. Læs mere.


Psykomotorisk terapeutstuderende 

Færdig 2021 - Læs mere..

Psykomotoriskterapi.dk


Lifewave distributør siden 2012 

Aktiver stamceller naturligt Læs mere..

Stamcelleterapi.dk

Trysafestemcelltherapy.com


Akupunktur uden nåle i Randers

Stressplaster.dk

Psykomekaniker - Årets citat.


 "Kroppen er dit hus. Den bærer dig. Det er dog svært hvis det er et håndværkertilbud og har trængt til en kærlig hånd i lang tid.

Pas på din krop! - så den kan passe på dig."


- Daniel LøkkegaardKontakt Psykomekanikeren

 

Email  : Mail@psykomekaniker.dk

SMS  : 24 28 00 64

Skype : Psykomekaniker


Rosengade 8 - 8900 Randers C


      Ring mellem 19-20 i hverdage.

*Når du skriver din mobilnummer og email acceptere du at jeg har dit mobilnummer og email indtil du skriver at du ikke ønsker kontakt og jeg sletter dine kontaktoplysninger. Dine oplysninger bruges kun til at kommunikere med dig og informere dig når jeg sender til dig post.